Auto Palace Dronten dealer van Rittenmeester ritregistratie- en voertuigvolgsystemen

Auto Palace Dronten dealer van Rittenmeester ritregistratie- en voertuigvolgsystemen

Al jaren lang kan de zakelijke rijder bij Auto Palaca Dronten (officieel Peugeot- en Hyundai-dealer) terecht met alle vraagstukken omtrent mobiliteit, zoals vragen over koop, lease, onderhoud en APK, verzekering, inrichting, en per 1 oktober ook voor ritregistratie- en voertuigvolgsystemen.

Het grote succes van de nieuwe Peugeot Expert en met het aantrekken van de zakelijke markt kunnen wij nu een nog uitgebreider mobiliteitsadvies aan onze zakelijke klanten bieden, aldus bedrijfsleider Albert Brouwer.

Door het totaal advies ontzorgen wij de ondernemer maximaal en hebben we met de Rittenmeester systemen een kostenbesparende tool in handen, die een aanzienlijke verlaging van de TCO realiseert. Verlaging van brandstofverbruik, CO2/NOx reductie, vermindering van schade, onderhoud en bandenslijtage. Onze klanten zien de voordelen en ervaren bij het efficiƫnter inzetten van wagenpark en medewerkers een forse tijdsbesparing.

Ons totaaladvies wordt door onze zakelijke relaties al jaren lang gewaardeerd. U vindt ons aan de Pioniersweg 10 in Dronten. http://autopalace.nl/onze-vestigingen/auto-palace-dronten/