Rittenregistratie

Met de Rittenmeester Rittenregistratie bespaart u veel kostbare tijd binnen uw organisatie en heeft u voor bedrijfsauto’s een sluitende rittenregistratie ten behoeve van de belastingdienst.

Besparing van tijd

Hoe lang is uw personeel bezig met het bijhouden kilometerregistratie voor bijvoorbeeld de salarisadministratie of voor de belastingdienst om een bijtelling te voorkomen? Hoeveel tijd is men kwijt aan het registreren van uren voor klantfacturatie? Met Rittenmeester Rittenregistratie worden gereden kilometers, reis- en werktijden automatisch geregistreerd en dat bespaart u direct tijd.

Sluitende kilometerregistratie voor de belastingdienst

Voor een bedrijfsauto is het nodig een kilometeradministratie bij te houden, de belastingdienst verwacht dat er voor de bijtelling aangetoond kan worden hoeveel kilometers er privé en zakelijk zijn gereden. 

Privé/zakelijk-schakelaar

Uw systeem kan worden uitgebreid met een Privé/zakelijk-schakelaar. Door middel van deze schakelaar kan de bestuurder tijdens de rit het rittype aangegeven. Zonder Privé/zakelijk-schakelaar staat uw account standaard op zakelijk en kunnen ritten achteraf op privé worden gezet.

Bij Rittenmeester Rittenregistratie kan de afspraak met uw werknemer over de zichtbaarheid van privéritten worden ingesteld. Zo kunnen alle privéritten volledig worden afgeschermd. 

Bestuurder registratie

Per rit zien wie deze heeft gemaakt? dit is mogelijk met de Driver ID module.

Canbus

Met een canbus koppeling altijd de exacte kilometerstand ! daarnaast ook het brandstofverbruik, Tankinhoud enz.. neem contact op voor meer info.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo speodig mogelijk contact met u op.

Informatie