Wagenparkbeheer

Actueel inzicht in uw wagenpark levert u geld op. Met de module Rittenmeester Wagenparkbeheer heeft u direct al uw voertuigen in beeld en heeft u toegang tot een schat aan informatie die u helpen om uw voertuigen efficiënt in te zetten.

Handmatig gegevens bijhouden behoort tot het verleden. Dit bespaart niet alleen tijd op administratieve handelingen in uw organisatie, ook de kansen op fouten worden kleiner.

Gemakkelijk en automatisch

Met Rittenmeester Wagenparkbeheer worden ritgegevens automatisch online afgehandeld, worden reis- en werktijden vastgelegd en ziet u met tracking & tracing direct waar uw voertuigen zijn.

Binnen het abonnement kunt u als supervisor losse accounts voor fleetmanagers aanmaken, groepen voertuigen samenstellen en diverse rapportages beheren.

Doordat u inzicht heeft in de kilometerstanden van uw wagenpark, kunt u actief inspelen op de onderhoudsplanning van de voertuigen. Op elk moment van de dag heeft u de kilometerstanden in beeld.

Extra mogelijkheden

Rittenmeester installeert zelf de GPS-trackers in uw voertuigen. Hierdoor kunnen extra opties worden toegevoegd zoals temperatuur- en deuren open/dicht registratie tijdens de rit en kilometerstanden vanuit een canbus koppeling.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Rittenmeester Wagenparkbeheer? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.  

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo speodig mogelijk contact met u op.

Informatie